Officiële Yumbox site - gratis verzending NL/BE vanaf €60
Bestel voor 22:00 voor zending dezelfde dag
Lekvrij makkelijk-te-openen siliconen deksel
BPA, PVC en Ftalaten vrij
 • Nederlands
 • Garantie

  Garantie

  Je Yumbox zou vele jaren mee moeten gaan, maar voor het geval dat niet het geval is, wordt je doos geleverd met een beperkte garantie van één jaar die defecten in materialen en vakmanschap dekt. Deze garantie is niet overdraagbaar en is alleen van toepassing op de oorspronkelijke koper. Gedurende deze periode beslist Yumbox of een product wat onder de garantie valt, vervangen of gerepareerd moet worden.

  Wat dekt de garantie NIET?

  • Normale slijtage zoals krassen, deuken, verkleuring of geurtjes
  • Siliconen afdichtingen die schimmel ontwikkelen of verkleuren na herhaald gebruik. Vervangende buitendozen zijn te koop op onze website.
  • Defecten als gevolg van reparatie of wijziging van het product.
  • Defecten die het gevolg zijn van oneigenlijk gebruik, inclusief gebruik of zorg die niet in overeenstemming is met de aanbevolen zorg onder FAQ op onze website en productverpakking.
  • Defecten als gevolg van onjuiste opslag, zoals opslag in vriezer, buiten of in vochtige omgevingen
  • Producten die worden doorverkocht, weggegeven of in andere gevallen waarin u niet de eerste en de oorspronkelijke eigenaar bent
  • Producten zonder ontvangstbewijs of aankoopbewijs en producten die niet zijn gekocht bij een erkende Yumbox-dealer (online of in de winkel)
  • Verkeerd geplaatste stukken (buitenste dozen en tray-inzetstukken apart verkrijgbaar op onze website)

  Een garantieclaim indienen

  Als u een garantieclaim wilt indienen, neemt u contact met ons op via [email protected]. Geef uw bestelnummer of bestellingsinformatie op, geef uw klacht en eventuele ondersteunende foto's ter beoordeling door. Zodra we uw claim hebben ontvangen, beoordelen we deze binnen vijf (5) werkdagen. In aanvulling op het vervangen van het defecte artikel kunnen we u vragen het naar ons terug te sturen (Yumbox betaalt alleen voor het retourneren van defecte artikelen). Garanties van fabrikanten zijn mogelijk niet in alle gevallen van toepassing, afhankelijk van factoren zoals het gebruik van het product, waar het product is gekocht of van wie u het product hebt gekocht. Lees de garantie zorgvuldig door en neem contact op met de fabrikant als u vragen hebt

  Bruikbare informatie

  Zie de FAQ-pagina van Yumbox voor veelgestelde vragen, gebruiks- en onderhoudsinstructies.

  Buitendozen en trays kunnen afzonderlijk worden gekocht op onze website. Zie Mix & Match