Officiële Yumbox site - gratis verzending NL/BE vanaf €60
Bestel voor 22:00 voor zending dezelfde dag
Lekvrij makkelijk-te-openen siliconen deksel
BPA, PVC en Ftalaten vrij
 • Nederlands
 • Klantenservice en veelgestelde vragen

  Klantenservice en veelgestelde vragen

  • Algemene voorwaarden

  • Verzenden & retourneren

  • Disclaimer

  • Privacy Policy

  • Betaalmethoden

  • FAQ

  Contact formulier

  * Verplichte velden

  Informatie

  Micro Step BV

  Binnen Brouwersstraat 36
  1013EG AMSTERDAM
  Nederland Open in Googlemaps

  Yumbox Benelux distributeur


  Veelgestelde vragen

  1.1 Voor welke leeftijd is de Yumbox geschikt?

  De Yumbox Original is ontworpen voor kinderen van 0-10 jaar oud. Dat wil niet zeggen dat volwassenen hem niet kunnen gebruiken. We ontvangen veel feedback en afbeeldingen van gezonde werklunches.

  De Panino-versie is bedoeld voor kinderen tot en met volwassenen. Het is fantastisch voor sandwich-eters omdat dubbele boterhammen er gemakkelijk in passen. Als alternatief voor de lunch voor volwassenen is een hartige salade of restjes van de avond ervoor perfect in het gedeelte met 2 vakjes en snacks in de twee kleinere vakjes. Denk aan het geld dat u bespaart ten opzichte van de gemiddelde werklunch (al gauw €10,-)!

  De Yumbox Zuppa geïsoleerde pot is geschikt voor alle leeftijden.

  Yumbox Tapas, met zijn innovatieve uitwisselbare 4 en 5 compartimenten trays, is ontworpen voor zowel volwassenen als tieners, of voor kinderen die grotere porties wensen.

  De MiniSnack is, nou ja, voor snacks. Veel klanten gebruiken een MiniSnack voor de snack of speeltijd van hun kinderen en een Original of Panino voor de lunch.

  1.2 Kun je me de afmetingen en het gewicht van elke Yumbox vertellen?

  Zowel de Yumbox Original als Panino hebben dezelfde afmetingen.
  Ze hebben een compact formaat van 21,5 x 15,5 x 5 cm. Gewicht is 505gm.

  MiniSnack 15.0 x 10.5 x 5.0 cm weegt 280 g

  Origineel 21,5 x 15,5 x 5,0 cm weegt 505 g

  Panino 21,5 x 15,5 x 5,0 cm weegt 505 g

  Tapas 24,5 x 17 x 5,0 cm weegt 627g

  Zuppa 12 x 10 cm weegt 408 g

  Klik HIER voor visuele voorbeelden van de Yumbox formaten.  

  1.3 Welke Yumbox is geschikt voor mij?

  Yumbox Original - 6-vak tray is perfect voor: 

  • Kieskeurige eters - alles is klein en zichtbaar

  • Variatie - broodvrije lunch

  • Snacks - elke sectie kan verschillende snacks bevatten om overdag te worden gegeten

  • Gewichtsgerichte volwassenen - Perfecte porties die vooraf zijn verpakt, helpen u op het goede spoor te blijven om af te vallen 

  Passen boterhammen erin? Ja in tweeën gesneden kun je ze op hun zijkant plaatsen 

  Waterdicht? Ja, pak yoghurt zonder lekken. 

   

  Yumbox Panino - tray met 4 compartimenten is perfect voor: 

  • Liefhebbers van broodjes - kinderen zijn dol op een broodje, de Panino is perfect met extra ruimte voor snacks

  • Oudere kinderen – deze compacte Yumbox is ook perfect voor middelbare scholieren, hij past makkelijk in de schooltas 

  • Volwassenen - pak salades, wraps of restjes in voor werk of school

  Passen boterhammen erin? Ja, gemakkelijk. Perfect voor sandwiches, wraps en salades. 

  Waterdicht? Ja, pak yoghurt zonder lekken. 

   

  Yumbox Tapas - 4 of 5 verwisselbare vakken tray is perfect voor: 

  • Flexibiliteit - met zijn toonaangevende innovatieve verwisselbare tray biedt hij de flexibiliteit van 4 of 5 porties maaltijden. De ene dag boterhammen, de andere dag salades en rouwkorst!

  • Oudere kinderen - Perfect voor middelbare scholieren of kinderen die niet tevreden zijn met de portiegrootes in de Original- of Panino-stijl t

  • Volwassenen - pak salades, wraps of restjes in voor werk of school

  Passen boterhammen erin? Ja, gemakkelijk. Perfect voor sandwiches, wraps en salades. 

  Waterdicht? Ja, pak yoghurt zonder lekken.

   

  Yumbox MiniSnack - 3-vak tray is perfect voor: 

  • Snacks - ideaal voor tussendoortjes of snacks onderweg 

  Passen boterhammen erin? Er past net een dubbel gevouwen boterham in, maar dit is wel wat proppen. Perfect voor een halfdag op school.

  Waterdicht? Ja, pak yoghurt zonder lekken.   

  1.4 Welke porties zijn geschikt voor Yumbox?

  Yumbox heeft nu vier ontwerpen om het inpakken van lunch voor iedereen gemakkelijk te maken! 

  De Yumbox Original 6-vaks tray is perfect voor peuters tot 10 jaar die van afwisseling houden. Hij biedt plaats aan vijf porties van de vijf hoofdvoedselgroepen plus een dip van 30 ml. In totaal bevat het 3½ kopjes. De geïllustreerde trays helpen bij het inpakken van gezonde uitgebalanceerde maaltijden. 

  De Yumbox Panino 4-vaks voedsellade is sandwichvriendelijk. Dit is een geweldige optie voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden die liever lunches met broodjes en salades hebben. Hij heeft één groot sandwich-formaatgedeelte met twee kleinere ½ cup-vakjes plus een 30ml dip vakje. Beide ontwerpen zijn compact, lekvrij en kindvriendelijk. 

  De grotere Yumbox Tapas is ontworpen voor volwassenen en grote kinderen, hij is perfect voor een lunchpakket op school en volwassen maaltijden door zijn innovatieve verwisselbare binnen tray. Tapas 4-vaks heeft een volume van 4 vakjes: 1 x 2⅔ cup, 2 x ½ cup en 1x  ¼ cup (voor dips). Tapas 5-vaks heeft een volume van 4 vakjes: 1 x 1½ cup, 1 x ¾ cup, 2 x ½ cup, plus een ¼ cup voor dips. 

  Met de Yumbox MiniSnack verpak je eenvoudig snacks voor onderweg of tussendoortjes. Hij wordt geleverd met een groot ¾ cup vakje, een kleiner ⅓ vakje  plus vakje voor dips. 

  Bekijk ook onze Facebook en Instagram pagina’s voor voor gezonde ideeën voor lunches!

  1.5 Zijn de Yumbox-trays uitwisselbaar?

  Niet alle trays zijn uitwisselbaar, omdat de afdichting in de buitendoos moet aansluiten.

  De Yumbox Tapas buitenbox is zowel geschikt voor een tray met 4 en met 5 compartimenten. Super handig!

  Hoewel Original 6-compartiment-trays in buiten dozen met de Panino 4 compartimenten passen en vice versa, zullen ze geen verzegeling creëren en hebben ze geen perfecte pasvorm om lekken of morsen te voorkomen.   1.6 Is Yumbox lekvrij?

  Ja. Yumbox is een lekvrije container. Het siliconen binnendeksel van Yumbox creëert een ​​goede afdichting die het voedsel op zijn plaats houdt, inclusief dikker nat voedsel zoals yoghurt en appelmoes (geen water). Voedsel lekt niet tussen compartimenten of buiten de doos. Vul elk vakje tot 3/4 vol om een goede seal te krijgen.

  1.7 Hoe pak ik nat voedsel in?

  Yumbox is ontworpen voor het verpakken van nat voedsel, maar niet voor vloeistoffen, zoals water. Om ervoor te zorgen dat het voedsel op zijn plaats blijft en niet naar andere compartimenten lekt, moet je 4 eenvoudige stappen volgen zoals hieronder beschreven: 

  1. Overvul compartimenten niet (3/4 vol)

  2. Verwijder overtollige vloeistof van fruit in blik, appelmoes en yoghurt

  3. Houd de inhoud koel door een pakje ijs toe te voegen aan je lunchtas

  4. Wanneer je Yumbox sluit, drukt je op het deksel met de palm van jouw hand en klikt u de vergrendeling in de gesloten positie om de beste afdichting te creëren 

  Geen yoghurtdranken, soepen of vloeibare / waterige dressings pakken. Verpak voedsel met de consistentie van een ranchdressing, ketchup, stevige salsa's, hummus, yoghurt en veggie dips. Dit zijn allemaal geweldige opties. Sommige olieachtige vinaigrettes kunnen uit de dompelholte lekken. Een truc die kan helpen om vinaigrettes op hun plaats te houden is om de salade aan te kleden en te bedekken met een paar croutons. De croutons absorberen overtollige olie / vloeistof en voorkomen dat de vinaigrette doorsijpelt in een aangrenzend compartiment.

  Als je niet zeker weet of uw voedselkeuze te vloeibaar is om in te pakken, raden we je aan een snelle test uit te voeren voordat u uw kind naar school stuurt met dat voedsel. Voeg eenvoudig het testvoedsel toe aan een compartiment, sluit de Yumbox goed en schud hem een paar keer goed (of laat hem 10 minuten op zijn zij liggen). Zet de Yumbox terug naar de normale positie en open om de resultaten te checken.  

  1.8 Kan ik een Yumbox-lunch inpakken en de avond tevoren in de koelkast bewaren?

  Ja. Yumbox fungeert als een uitstekende opslagcontainer. Het zegel houdt voedsel dagen vers in de koelkast. Als warme gerechten binnen in de koelkast worden geplaatst, zal de Yumbox door de condens zeer strak afsluiten. Om de verzegeling te verbreken en ervoor te zorgen dat de Yumbox-tray niet aan het deksel vastplakt, opent je de Yumbox heel licht en grijpt je de tray stevig vast, zodat deze in het onderste gedeelte blijft zitten. 

  1.9 Is Yumbox thermisch of isolerend?

  Nee. Yumbox is niet gemaakt van thermisch materiaal. Als je voedsel zoals yoghurt toevoegt, dat koud moet worden gehouden, raden we aan Yumbox in een geïsoleerde zak met een ijspak te pakken om de inhoud koel te houden. Yumbox Zuppa is een drievoudig geïsoleerde roestvrijstalen thermovoedingspot.  

  1.10 Waar is dit product van gemaakt?

  Yumbox is gemaakt met ABS-polymeer (buitendoos), TritanTM (tray) en siliconen (afdichting). 
  Alle materialen zijn voedselveilig, BPA- en ftalaatvrij en voldoen aan CPSIA en FDA. 

  1.11 Is Yumbox milieuvriendelijk?

  Ja, dit product helpt bij het verminderen van verspilling doordat u geen plastic zakjes etc hoeft te gebruiken bij de lunch. De vermindering van dit afval helpt onze planeet mooi te houden.

  1.12 Wat is de oorsprong van de Yumbox range?

  Mede-oprichtersvan Yumbox, Maia en Daniela, komen uit de VS en Frankrijk. De productie vindt op verantwoordelijke wijze plaats in China.

  Micro Step BV (ook bekend als Yumboxlunch.nl en Yumbox Benelux) is de erkende distributeur van Yumbox in de Benelux.

  1.13 Hoe kan ik voor mijn Yumbox zorgen?

  Yumbox is vaatwasserbestendig tot 65 ° C (alleen bovenste rek). We raden ten zeerste aan om de buitenste doos met de hand te wassen of om een ​​afwasmachine te gebruiken, maar hem voor warmtedroogcyclus eruit te halen. De meeste temperaturen van de afwasmachine zijn slechts een richtlijn en de werkelijke temperaturen kunnen tot wel 20 ° C schommelen. Yumbox is ontworpen met afgeronde hoeken en gladde oppervlakken om hem gemakkelijk met de hand te kunnen wassen.

  Laat hem drogen na het wassen en bewaar hem in een open positie als hij lange tijd niet wordt gebruikt.

  We adviseren iedereen zijn eigen oordeel te gebruiken als je hem in de magnetron wil stoppen.

  Yumbox heeft een beperkte fabrieksgarantie op gebreken. Schade veroorzaakt door oververhitting in een vaatwasser valt niet onder garantie (u moet alleen het bovenste rek gebruiken), dit geldt ook voor verkeerd gebruik of misbruik.

  1.14 Hoe vervang ik de sluiting?

  Vervangende sluitklips kunnen hier worden gekocht als je dit Yumbox-onderdeel moet vervangen.

  Instructies over het plaatsen van een nieuwe hendel vindt je hier:

  • Voordat je begint, gebruikt u de meegeleverde mini-schroevendraaier om de pen aan de rechterkant iets naar buiten te duwen om het proces gemakkelijker te maken wanneer je klaar bent om de vergrendeling vast te zetten
  • Als je moeite heeft om de pin te bewegen, houd hem dan een minuutje in een mok met kokend water. Hierdoor zal de kunststof wat uitzetten, waardoor de pin vrijer kan bewegen
  • Steek eerst de uitgetrokken pen er aan de linkerkant in, lijn de tweede pen uit en duw deze op zijn plaats met de meegeleverde mini-schroevendraaier