Zo-vr voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Officiële Yumbox site - gratis verzending NL/BE vanaf €60
Lekvrij makkelijk-te-openen siliconen deksel
BPA, PVC en Ftalaten vrij
 • Nederlands
 • Aanbevolen productenBestsellers

  • Evenwichtige porties -1

  Evenwichtige porties

  De goed ingedeelde trays van Yumbox helpen bij het maken van gezonde en heerlijk gevarieerde lunches! Er zijn meerdere opties zoals de Yumbox Original met 6 compartimenten, deze biedt ruimte voor veel variatie voor lekkere gezonde snacks of gerechtjes. Of de Yumbox Panino met 4 compartimenten, met meer volume voor bijvoorbeeld salade of broodjes in combinatie met kleine snacks of dips.

  • Lekvrije deksel-1
  • Lekvrije deksel-2

  Lekvrije deksel

  Verpak appelmoes naast crackers! De unieke deksel van Yumbox sluit alle compartimenten afzonderlijk af. Het voedsel kan er niet uitvallen of lekken. Geen plastic zakjes of losse en verloren deksels meer! Alles bij elkaar in 1 goed afgesloten Yumbox!

  • Voor jong en oud-1

  Voor jong en oud

  Yumbox is lichtgewicht en compact met een eenvoudig te openen klip en een leuk geïllustreerde tray. Yumbox is ideaal voor peuters, kinderen van alle leeftijden en volwassenen. Pak Yumbox in voor school, uitstapjes, sport en naar het werk.

  • Yumbox Original

   Yumbox Original

   De originele lekvrije Yumbox bento-stijl lunchtrommel met 6 vakjes maakt het makkelijk om je eigen selectie van gezonde porties in te pakken voor een gevarieerde lunch. De Yumbox Original is lekvrij vanwege de siliconen afsluiting van de deksel.

   Toon meer
  • Yumbox Panino

   Yumbox Panino

   Perfect voor de broodliefhebbers: de Yumbox Panino is ideaal voor broodjes, wraps, salades en meer! 1 groot vak en 3 kleine vakjes voor een gezonde en gevarieerde lunch. De Yumbox is lekvrij en heeft één makkelijk-te-openen deksel.

   Toon meer
  • Yumbox Tapas XL

   Yumbox Tapas XL

   De Yumbox Tapas XL is onze grootste lunchbox en is ideaal voor tieners, volwassenen of grote eters. Er passen 4 boterhammen in het grote vak. In de andere vakjes kun je bijvoorbeeld fruit, groente of salade meenemen. Lekvrij door de siliconen afsluiting.

   Toon meer
  • Yumbox MiniSnack

   Yumbox MiniSnack

   Neem gezonde snacks mee in je Yumbox MiniSnack doos met 3-vakjes. Ideaal voor de kleine pauze, een halve dag op school, naschoolse activiteiten, of in combinatie met een grotere Yumbox (één voor lunch en de andere voor een fruithapje) of met de Yumbox Zup

   Toon meer
  • Yumbox thermos

   Yumbox thermos

   Pak je favoriete eten in: soep, pasta, stoofschotels, yoghurt, fruitsalade of havermout pap. De geïsoleerd roestvrijstalen Yumbox thermos container houdt voeding warm in winter en koud in zomer. Drankjes blijven uren warm of koud in de Aqua thermos fles!

   Toon meer
  • Losse onderdelen

   Losse onderdelen

   Zoek je een extra Yumbox lunch tray of buitenbox? Of ben je de sluitclip kwijt? Veel Yumbox onderdelen zijn los verkrijgbaar.

   Toon meer

  blog Heerlijke inspiratie

  • Yumbox fruitige beestenboel!09 Apr

   blogYumbox fruitige beestenboel!

   Is je kind gek op dieren? Of heeft hij of zij soms moeite met het eten van fruit? Maak dan van de Yumbox een leuke beestenbende met deze makkelijk te maken fruit diertjes!

  • Yumbox winter verrassingslunch12 Feb

   blogYumbox winter verrassingslunch

   Vind je het maken van een lekkere lunch soms een uitdaging? Met deze lunchtip maak je van de lunch een feestje dat je kind zich altijd zal blijven herinneren. Lekker warm, feestelijk en toch met vitaminen!

  • Yumbox juli Lunch tips20 Jul

   blogYumbox juli Lunch tips

   Nu het zomer is en de kinderen vrij zijn leek het ons goed om met een paar heerlijke ideeën te komen voor een gezonde en gevarieerde werklunch. Rasa Williamson heeft een paar smakelijke Yumboxes samengesteld ter inspiratie.