Officiële Yumbox site - gratis verzending NL/BE vanaf €60
Bestel voor 22:00 voor zending dezelfde dag
Lekvrij makkelijk-te-openen siliconen deksel
BPA, PVC en Ftalaten vrij
 • Nederlands
 • Merken

  Yumbox

  ONZE INSPIRATIE

  Inspiratie kwam van de Franse schoollunches die dagelijks aan de kinderen van Maia werden geserveerd. In Frankrijk ligt de nadruk op balans, variatie, smaak en voeding. Yumbox is bedacht om ons allemaal in staat te stellen dezelfde balans en voeding voor onze kinderen na te bootsen, ongeacht waar we wonen. Nu kan iedereen (zelfs kinderen) een qua voedingswaarde uitgebalanceerde maaltijd verpakken met behulp van Yumbox!

  Toch heb je wat nieuwe ideeën nodig om een ​​maaltijdbox voor onderweg te bouwen die plaats biedt aan een verscheidenheid aan voedingsmiddelen. We wilden een doos met een bento-achtig bakje, met één deksel dat alle compartimenten afdichtte; aangewezen voedselgroepen om ouders aan te moedigen en te helpen bij het inpakken van een uitgebalanceerde maaltijd; ingebouwde portiecontrole; een cool ontwerp en illustraties om van deze kleine doos meer een avontuur in goede voeding te maken dan alleen een gewone lunch!

  Deze gedachten vormden de basis voor het creëren van Yumbox. Samen gingen we op pad om onze visie van een ideale maaltijdbox voor onderweg te realiseren!